Lanzarote @ Wingene in beeld

VOOR

Bij aankomst op de werf,
lag er reeds een perfecte stabiel !
Net zoals bij al onze klanten, werd er bij een plaatsbezoek vooraf,  de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en eventueel nog bij te sturen. Want ook bij kunstgras, is een goede voorbereiding en ondergrond cruciaal voor het eindresultaat.
Een mooi egale ondergrond, zorgt ervoor dat de belasting van het kunstgras goed gespreid wordt. Dankzij de houten omkadering, kan het gras (onzichtbaar) vastgevezen worden.
Wind, mens of dier, zullen de rollen nadien niet meer van zijn plaats krijgen!

TIJDENS

Stap voor stap, begint de tuin vorm ( &kleur ) te krijgen. De grof gesneden rollen worden op hun bestemming geplaatst.
Er wordt pas op maat gesneden, nadat alles uit ligt, en heeft kunnen rusten. Ook de naden worden gesneden en aan elkaar bevestigd tot een onzichtbare verbinding.
Waarom we nooit op voorhand exact snijden?
Een tuin zal bijna nooit helemaal recht zijn, ook niet de randen. Daarom snijden we pas, wanneer de rol op zijn plaats ligt en we de natuurlijke lijnen van de tuin kunnen volgen. Zo zijn we zeker van het mooiste resultaat!

NA

Na het plaatsen, plakken en snijden, is het einde in zicht !
Dankzij de houten omkadering, kan het kunstgras simpelweg gevezen worden. Omdat we de vijzen natuurlijk niet willen zien zitten in het kunstgras, gaan we deze tussen de grasvezels in vijzen.  Nauwkeurig wordt de vijs tussen de lussen geplaatst en wordt het omliggende gras uit de weg gehouden.  Zo kunnen er geen sprietjes onder de vijs terecht komen, maar springen ze mooi over de vijzen heen om deze te bedekken!
En zo, creëren we een natuurlijk stukje groen !